Fructus BellusFructus BellusFructus BellusFructus BellusFructus BellusFructus Bellus

uvoz voća i povrća

Poduzeće je osnovano početkom 2012.godine, te se svojim kvalitetnim radom brzo probilo u u sam vrh poslovanja sa voćem i povrćem. Tako da se već sada može pohvaliti sa velikim brojem poslovnih partnera zvučnih imena u ovom poslovanju.

Tvrtka je ponajprije specijalizirana za uvoz i distribuciju proizvoda na domaće tržište najvećim hrvatskim supermarketima. Osim distribucje velikim lancima, bavimo se veleprodajom na zagrebačkoj Hladnjači i Veletržnici.

Fructus Bellus d.o.o. svakako ima prioritet „probijanja“ hrvatskih proizvoda na tržište, pa stoga u periodu od početka lipnja pa do završetka rujna, vršimo otkup domaće proizvodnje na području Virovitice u mjestu Pitomača. Dobra ideja i organizacija, omogućila nam je sklapanje ugovora sa velikim brojem proizvođača, koji nas prate u realizaciji našeg cilja.

Također je važno spomenuti da se tvrtka osim veleprodaje bavi HoReCa programom koji je zadovoljio veliki broj manjih kupaca ( restorana, hotela, cateringa, dućana,... ). Za njih smo osigurali svakodnevnu isporuku svježe robe, a zadovoljstvo kupaca je vidljivo po samom porastu klijenata u vrlo kratkom roku.

Svakako je bitno znati da posjedujemo HACCP i ISO 9001 certifikate koji nam uvelike olakšavaju i poboljšavaju kvalitetu i brzinu rada.

Fructus Bellus ima jedan cilj – osigurati zadovoljstvo kupca !

Naši partneri